Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κατάθεση στεφάνου στην επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ευρεία αντιπροσωπεία του ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ πήρε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Στο Ηρώον της πόλης, στην πλατεία Κύπρου, κατέθεσε στεφάνι ο επικεφαλής της παράταξης Λάζαρος Λασκαρίδης.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Είμαστε οι μόνοι χωρίς ούτε ένα μέλος κόμματος στο συνδυασμό μας»

Το ΤΩΡΑ Καλλιθέα ανακοινώνει την ένταξη στους κόλπους του τριών νέων στελεχών που έχουν τη δική τους διαδρομή στα δρώμενα της πόλης μας.
Πρόκειται για τους:
-Γιώργο Καπαγάν, υδραυλικό, ο οποίος έλκει την καταγωγή του

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Λάζαρος Λασκαρίδης:«Σπάμε τα κομματικά δεσμά, αλλάζουμε την πόλη»

Συνέντευξη του επικεφαλής του ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρου Λασκαρίδη στον Γιάννη Σπ. Παργινό, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:


Το’ πε και το ‘κανε! Κανείς, σχεδόν, δεν τον πίστευε το καλοκαίρι, όταν στα δημοσιογραφικά στέκια κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας χωρίς να λάβει τη στήριξη κάποιου κόμματος. Και δύο που τον πλεύρισαν, τα

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

“Η Καλλιθεάτισσα είναι η σύγχρονη ηρωίδα του σήμερα”

Σε μια βραδιά ασυνήθιστη για προεκλογική περίοδο (την οποία, έστω και ανεπίσημα, διανύουμε), οι γυναίκες της δημοτικής πρωτοβουλίας ΤΩΡΑ Καλλιθέα, άνοιξαν τις πόρτες των γραφείων τους, στη Γρυπάρη 135, για να υποδεχθούν μόνο...γυναίκες!
Το απαιτούσε η μέρα (της γυναίκας, 8 Μαρτίου) και η όλη κατάσταση ξεκίνησε ως “ζεστή ατμόσφαιρα”, στις 7 το απόγευμα, για να εξελιχθεί ως όμορφο γλέντι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν σημειώθηκε το σφύριγμα της λήξης.
Όσο περνούσε η ώρα, τόσο αυξανόταν η προσέλευση

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Στην πλατεία Νερού την Καθαρά Δευτέρα

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας, στην πλατεία Νερού, παραβρέθηκε, την Καθαρά Δευτέρα, αντιπροσωπεία του ΤΩΡΑ Καλλιθέα, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λάζαρο Λασκαρίδη.
Η αντιπροσωπεία, στην οποία συμμετείχαν οι Πόπη Βουμβάκη, Νίκος Γιατράς, Αθηνά Δημητριάδου,  Ελευθερία Κοκκώλη και Μαρία Παγώνη αντήλλαξε ευχές, με τους πολίτες που πήραν μέρος και άκουσε τα προβλήματά τους.