Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

"Τέλος στο παλιό, οικοδομούμε μαζί το μέλλον της Καλλιθέας μας"

Το σύνθημα για αντεπίθεση του λαού της Καλλιθέας «που βλέπει την πόλη του να υποβαθμίζεται καθημερινά, όλο και περισσότερο», έδωσε ο επικεφαλής του ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, απευθύνοντας χαιρετισμό στη συνεστίαση της πρωτοβουλίας του, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.
Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στην
ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κέντρου «Μεταξύ μας» ανέπτυξε τη φυσιογνωμία του ΤΩΡΑ Καλλιθέα «της μοναδικής δημοτικής κίνησης που δεν φέρει κομματική σφραγίδα ή ταμπέλα» και αναφέρθηκε στην πορεία της πόλης, η οποία, όπως είπε, «ζει εδώ και τέσσερις τετραετίες, σε καθεστώς μόνιμης χειμερίας νάρκης».
Υπογράμμισε ότι η Καλλιθέα, στο ίδιο χρονικό διάστημα «με ευθύνη της συμπολίτευσης αλλά και μεαρωγό την αντιπολίτευση, δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις που την αφορούσαν και κατέστη ένας Δήμος με μηδενική κοινωνική προσφορά για τους πολίτες της».
Στάθηκε στη Χαροκόπου, η οποία «ξεχασμένη από τη διοίκηση του Δήμου ομοιάζει με… αποπαίδι», στο κέντρο της πόλης «που είναι αρεστό μόνο στους φίλους της δημοτικής αρχής, που εξακολουθούν να εξωραΐζουν τη θλιβερή πραγματικότητα» αλλά και στις Τζιτζιφιές, λέγοντας ότι «η αδιαφορία των διοικούντων, τις έχει καταστήσει ως το… Κωσταλέξι της Καλλιθέας».
Ακολούθως, επωφελούμενος της εορτής του έρωτα (14 Φεβρουαρίου) υπογράμμισε ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και όλα τα στελέχη του συνδυασμού του «είμαστε ερωτευμένοι με την Καλλιθέα, την πόλη της καρδιάς μας, αλλά όχι μόνο».
«Είμαστε ερωτευμένοι», συνέχισε, «με τα αγόρια και τα κορίτσια αυτής της πόλης, με τα δημιουργικά μυαλά της, με τις μανάδες και τους πατεράδες της , με τις γιαγιάδες και τους παππούδες της, με όλους εκείνους και εκείνες που ζουν σ’ έναν Δήμο που υστερεί όλων των άλλων σε κοινωνικές δομές και προσφορά».
«Αφήνουμε στην άκρη το παλαιό», τόνισε, «και δημιουργούμε όλοι μαζί το νέο που μας ταιριάζει για μια Καλλιθέα που ν’ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χειμαζόμενων κατοίκων της».
Ολοκληρώνοντας, κάλεσε στο βήμα «τον πρύτανη της Αυτοδιοίκησης», όπως τον αποκάλεσε, «μια προσωπικότητα που το κύρος της δεν κινείται στα στενά όρια του Δήμου μας αλλά τυγχάνει πανελλήνιας αναγνώρισης», τον Γιώργο Κυριόπουλο.
Ο τέως δήμαρχος της πόλης κάλεσε το ακροατήριο να γίνει αρωγός του καινούργιου που έχει γεννηθεί και να το διευρύνει, μεταφέροντας τα μηνύματά του σε κάθε γωνιά της πόλης μας, «να σπείρει τον σπόρο του νέου και να τον γιγαντώσει», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου