Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Eπιστολή Λάζαρου Λασκαρίδη προς τον δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη

Με αφορμή τους όρους της διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα στην πόλη μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης απέστειλε προς τον δήμαρχο Kαλλιθέας Κώστα Ασκούνη, την Πέμπτη 24 Απριλίου, την ακόλουθη επιστολή:

«Κύριε δήμαρχε
Όπως έχετε διαπιστώσει από την παρουσία μας στις
συνεδριάσεις της Προπαρασκευαστικής-Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου, έχουμε επιδείξει πνεύμα απόλυτης συναίνεσης και κατανόησης.
Στη συνεδρίαση δε, της Μεγάλης Τετάρτης είχαμε επιμείνει ότι «απόψε πρέπει να βγούμε απο’δω με απόφαση» για το θέμα καθορισμού των ημερομηνιών της διενέργειας των ανοιχτών προεκλογικών συγκεντρώσεων των δημοτικών παρατάξεων στην Πλατεία Δαβάκη. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και μας είπατε ότι η απόφαση θα ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Σήμερα, 8 ημέρες μετά ο συνδυασμός μας δε γνωρίζει πότε θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωσή του.
Για το λόγο αυτό καταθέτουμε και εγγράφως το αίτημά μας να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωσή μας την (όχι ελκυστική για πολλούς) Τρίτη 13 Μαϊου 2014.
Συγχρόνως, επανακαταθέτουμε το αίτημα που διατυπώσαμε στην Προπαρασκευαστική Συνεδρίαση της Πέμπτης 10 Απριλίου 2014, για δωρεάν παροχή, από πλευράς Δήμου, μικροφωνικής εγκατάστασης και καθισμάτων. Πέραν του οικονομικού κόστους που απαιτείται γι’αυτά και δη από ένα συνδυασμό που δεν έχει οικονομικές χορηγίες από κόμματα και δε συμμετέχει στη Διοίκηση του Δήμου, είναι καθαρά ζήτημα ΔΙΑΛΟΓΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην πόλη μας.
Τέλος ζητούμε να μας δοθεί ο λόγος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα συζητηθούν τα προαναφερθέντα ζητήματα.
Με τιμή
ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου