Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Χαιρετισμός της Βούλας Κοσμίδου στην 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Καλλιθέας

Ως εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, η Βούλα Κοσμίδου, απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό στην 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Καλλιθέας:

"Κύριε δήμαρχε
Κυρίες και κύριοι
Αγαπητοί φίλοι

Είμαι η νηπιαγωγός Βούλα Κοσμίδου και σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του επικεφαλής της παράταξής μας, δημοτικού συμβούλου
Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη σημερινή σας συνεδρίαση.
 Θεωρούμε ότι άσχετα για τον ποιο λόγο βρίσκεται ο κάθε φορέας της πόλης μας σε αυτό το όργανο, πρέπει να πάρει την υπόθεση «Καλλιθέα» στα χέρια του.
Ζούμε σε μια πόλη που υστερεί όχι μόνο των παραλιακών γειτονικών της αλλά και των υπολοίπων. Είναι μία πόλη άξενη για τον κάτοικο και τον δημότη.
Και την ευθύνη γι’ αυτό δεν την έχουν μόνο οι εκάστοτε διοικούντες (που, βεβαίως, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο) αλλά κι εμείς οι ίδιοι. Δεν πρέπει να παραμείνουμε απαθείς ή να μένουμε ικανοποιημένοι με μια μικρή προσωπική εξυπηρέτηση στο δημαρχείο.
Η Καλλιθέα είναι το σπίτι μας, ο Δήμος είναι το σπίτι μας. Να καταγγείλουμε κάθε στραβό αλλά και να συμβάλλουμε στη λύση κάθε προβλήματος.

Στις μέρες μας γίνεται πολύς λόγος για συναίνεση. Αλλά για ποια συναίνεση; Συναίνεση στην απάθεια, τουλάχιστον από μας, δεν θα υπάρξει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου