Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Πρόταση Λασκαρίδη για δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου, από τους δημότες, τον Αύγουστο

Τη δωρεάν χρήση του Κολυμβητηρίου της Καλλιθέας απ’ όλους τους κατοίκους της κατά το μήνα Αύγουστο ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης.
Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Οι Καλλιθεάτες βιώνουν τον χειρότερο οικονομικά Αύγουστο των τελευταίων δεκαετιών. Είναι ζήτημα αν οι μισοί θα καταφέρουν να κάνουν φέτος διακοπές.
Σε αυτή την υπερβολικά δύσκολη συγκυρία, ο Δήμος Καλλιθέας οφείλει να σταθεί δίπλα τους, προσφέροντάς τους ανάσες δροσιάς και ξενοιασιάς.
Από δεκαπενθημέρου προτείναμε στη διοίκηση του Δήμου να παρατείνει τον Αύγουστο, το πρόγραμμα δωρεάν προβολής κλασικών ταινιών στις γειτονιές της πόλης. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε παρότι το κόστος ήταν ελάχιστο…
Τώρα προτείνουμε κάτι εντελώς ανέξοδο: Να ανοίξουν οι πύλες του κολυμβητηρίου στο χώρο του τέως ιπποδρόμου και να προσφερθεί δωρεάν η χρήση του στους πολίτες.
Το ίδιο ακριβώς κάνουν και Δήμοι που οι κάτοικοί τους ανήκουν σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα, όπως του Αμαρουσίου. Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, ν’ ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα, που στο κάτω-κάτω της γραφής εκπορεύεται από μια διοίκηση που έχει τις ίδιες πολιτικές καταβολές μ’ εκείνη και αποτελεί την κεντρική επιλογή της για την Αυτοδιοίκηση!
Δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου για τον Αύγουστο από τους κατοίκους του αποφάσισε κι οι Δήμοι Λυκόβρυσης-Πεύκης και Γέρακα ενώ ακολουθούν άμεσα κι άλλοι.

Η Καλλιθέα θα είναι και πάλι απούσα από την προσφορά  προς τους κατοίκους της, που αν μη τι άλλο πληρώνουν υψηλά Δημοτικά Τέλη;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου