Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Χαιρετισμός Βούλας Κοσμίδου στην εκδήλωση της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας

Εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, η Βούλα Κοσμίδου, απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας:

"Κύριε δήμαρχε
Αγαπητέ πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων
Φίλες και φίλοι

Ως ενεργό μέλος των Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και της

Ένωσης, σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Λάζαρου Λασκαρίδη, τον οποίο επαγγελματικοί λόγοι κρατούν μακριά μας την αποψινή βραδιά.
Με τη γνώση της εκπαιδευτικού αλλά και ως μητέρα τριών παιδιών, σας καλώ να ενδυναμώσουμε τους αγώνες μας, ειδικά τώρα, σε αυτή την απελπιστικά δύσκολη κατάσταση για τη χώρα μας.
Κάποτε, όταν καθόμουν κι εγώ στα θρανία ως μαθήτρια, το γονεϊκό κίνημα ήταν στα σπάργανά του και συνονθύλευμα συντηρητικών παραγόντων. Σήμερα εξελιγμένο πια, αποτελεί ανάγκη, είναι πηγή ζωής για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.
Η δημοτική μας παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», μαζί με τις ευχές της για τη νέα χρονιά, μας καλεί –ως ενεργούς πολίτες της Καλλιθέας- να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας προς πάσα κατεύθυνση. Κι όχι μόνο για την Παιδεία αλλά και για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό κι ότι κακό συμβαίνει σε αυτή την πόλη.
Εμείς, ο Λάζαρος Λασκαρίδης, εγώ κι όλα τα στελέχη της παράταξής μας, είμαστε εδώ για ότι μας χρειαστείτε.

Καλή χρονιά και πάλι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου