Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΩΡΑ Καλλιθέα: «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε! Ακόμα να ξεκινήσουν οι σχολές χορού του Δήμου Καλλιθέας»

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, ο Νάσος Πρέντζας, ο
οποίος παρίσταται για λογαριασμό της στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δημοτική μας παράταξη εκφράζει την έντονη ανησυχία της για το γεγονός ότι οι σχολές χορού του Δήμου Καλλιθέας δεν έχουν ανοίξει ακόμα, παρότι εισερχόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Την ανησυχία μας αυτή την είχαμε εκφράσει έγκαιρα, τόσο με παρέμβαση του επικεφαλής μας Λάζαρου Λασκαρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και με τη συμμετοχή μας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας (ΔΗΚΕΚ), που είναι αρμόδια για τη λειτουργία των σχολών.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τις διοικήσεις του Δήμου και της ΔΗΚΕΚ, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως προς το «πέπλο μυστηρίου» που καλύπτει την όλη υπόθεση.

Με τις πρακτικές αυτές, ο Δήμος Καλλιθέας ακυρώνει το έργο των σχολών του και υπάρχει ο κίνδυνος γονείς ν’ αναζητήσουν άλλες λύσεις για τις σπουδές των παιδιών τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Σήμερα, καλούμε για μία ακόμα φορά, τις δύο διοικήσεις να ανακοινώσουν δημόσια την ημερομηνία έναρξης των σχολών για τη νέα περίοδο και να εγγυηθούν την ομαλή λειτουργία τους».

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης» είχε παρέμβει και δημόσια για το θέμα, από τις 7 Σεπτεμβρίου, με την ακόλουθη δήλωση του επικεφαλής της:

«Ανήσυχες είναι δεκάδες οικογένειες της Καλλιθέας, με το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τη λειτουργία των

Σχολών Χορού του Δήμου.

Ξαφνικά, κι ενώ η προηγούμενη σχολική χρονιά έληξε ομαλά, η νέα πρόκειται να ξεκινήσει με πολλά ερωτηματικά: Τις πρώτες φήμες που ακούστηκαν, τον Ιούλιο, για την προσωρινή εξαφάνιση κάποιου σημαντικού χρηματικού ποσού, την ανάκληση της καλοκαιρινής άδειας της διευθύντριας, την υποβολή παραίτησης από μέρους της και τη μη αποδοχή της τελικά, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας.

Η παράταξή μας καλεί τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας:

1. Να πει την πλήρη αλήθεια στους πολίτες για το θέμα αυτό

2. Να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των Σχολών Χορού του Δήμου

Το σχετικό θέμα το αναδείξαμε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου