Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Λάζαρος Λασκαρίδης: «ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ: Οι αρχοντοχωριατισμοί και οι κουτοπονηριές της Καθαρής Δευτέρας στην Καλλιθέα της παρακμής»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με απόλυτη ασέβεια προς τους πολίτες της Καλλιθέας και έξω από το πνεύμα της ημέρας λειτούργησε για μία ακόμα φορά η διοίκηση
του Δήμου.
Πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής (στο χώρο του τέως Ιπποδρόμου) και μπροστά στους έκπληκτους Καλλιθεάτες που περίμεναν λίγο να… ξεσκάσουν, διεκόπη -με προσωπική απόφαση του δημάρχου- επί μισή ώρα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την προσμονή της πιθανής σύνδεσης της ΕΡΤ με το χώρο. Επικράτησε… βουβαμάρα με παρόντες επί σκηνής τον δήμαρχο, τη δημοσιογράφο και τους δύο τραγουδιστές!
Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση:
1.     Ο ένας από τους δύο τραγουδιστές που συμμετείχαν ήταν δημοτικός σύμβουλος της πόλης και α’ επιλαχών στις τελευταίες εκλογές. Κι αυτό είναι απορίας άξιον: Πώς είναι δυνατόν οι πολιτευόμενοι της πόλης να εισπράττουν από τον Δήμο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες; Προφανώς αυτό έχει να κάνει με την πολιτική των μετεγγραφών της παράταξης της πλειοψηφίας και το δέλεαρ που δίνει γι’ αυτές. Αν μη τι άλλο, όμως, έχει να κάνει και με το «ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό» που έχει υιοθετηθεί εδώ και μια δεκαετία από το κόμμα τους.
2.     Για μία ακόμα φορά, στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση διανεμήθηκαν μετριοτάτης ποιότητας εδέσματα, από τον μόνιμο, εδώ και 2,5 χρόνια που έχει αναλάβει η σημερινή διοίκηση, προμηθευτή του Δήμου Καλλιθέας.

Καλή Σαρακοστή και καλή δύναμη σε όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου