Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Η αλήθεια για το δωρεάν internet στην Καλλιθέα. Ξέχασαν, πάλι, πλατεία Τζιτζιφιών και Σχολεία»


Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Η παροχή δωρεάν internet σε 13 σημεία της πόλης από τον Δήμο
Καλλιθέας είναι αναμφισβήτητα θετικό γεγονός. Σημειώνεται, βεβαίως, απόλυτα καθυστερημένα και δεν μπορούμε να μην τονίζουμε ότι γίνεται για προεκλογικούς λόγους.
Η σημερινή διοίκηση είχε 4,5 χρόνια μπροστά της και δεν προχώρησε σε αυτό το βήμα, μήπως το γεγονός ξεχαστεί μέχρι τις κάλπες.
Και πάλι το μέτρο είναι απόλυτα ημιτελές: Ο Δήμος Καλλιθέας αγνόησε και πάλι την περιοχή της Αγίας Ελεούσας και, κυρίως, την πλατεία  Τζιτζιφιών, οι οποίες παραμελούνται συστηματικά εδώ και δεκαετίες από τις διοικήσεις του Δήμου. Λες κι η Καλλιθέα σταματά στη Σκρα…
Η άποψη της παράταξής μας, η οποία από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της είχε προτείνει την παροχή δωρεάν internet σε ολόκληρη την πόλη, είναι ότι άμεσα πρέπει να επεκταθεί στους αύλειους χώρους όλων των σχολείων της Καλλιθέας. Όπως, επίσης,  πρέπει όλοι αυτοί  οι χώροι να είναι ανοικτοί κάθε απόγευμα, στο πλαίσιο του Σχολικού Αθλητισμού, τον οποίο κατήργησε η σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Δυστυχώς όμως, τα σχολεία και οι μαθητές πάντα θα αιτούνται και θα διαμαρτύρονται για τα αυτονόητα.
 Απόδειξη το γεγονός ότι  υπήρξε σύγχυση σε όλη τη σχολική κοινότητα, την παραμονή του ανοίγματος των σχολείων, από την ελλειπή πληροφόρηση από πλευράς της για το αν θα λειτουργήσουν ή όχι τα σχολεία, δεδομένης της παραπληροφόρησης που υπήρξε από μέσα επικοινωνίας. Επίσης καμία ενημέρωση δεν υπήρξε για τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να προετοιμαστούν οι χώροι που παρέμειναν κλειστοί και παγωμένοι για να δεχτούν τους μαθητές μετά τις ημέρες των διακοπών, με αποτέλεσμα σήμερα να σημειωθεί κατάληψη σε σχολικό συγκρότημα της πόλης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου