Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, στη μαρίνα της Καλλιθέας

Έγκλημα σε βάρος των πολιτών της Καλλιθέας αλλά και των οικονομικών του Δήμου, διαπράττεται στη μαρίνα της περιοχής, όπως τόνισε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ
Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ
ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ.
Υπογράμμισε ότι «το μαχαίρι πρέπει να φτάσει μέχρι το κόκκαλο» και κατήγγειλε την
πρακτική της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου να μην έχει εισπράξει επί πέντε ολόκληρα χρόνια, ούτε ένα ευρώ από τον ελλιμενισμό των σκαφών.
Συγχρόνως, κατηγόρησε τη σημερινή διοίκηση, σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι έχει κάνει βήματα για να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο, όπως το χαρακτήρισε, καθεστώς στη μαρίνα Καλλιθέας, «τα βήματα αυτά δεν είναι ούτε γοργά, ούτε αποφασιστικά».
Παράλληλα, επεσήμανε ότι ακόμα στην περιοχή δρουν αυτόκλητοι «μαρινάρχες» κι όπως είπε, αφού κάποιοι κάνουν λόγο για «πειρατές» που λυμαίνονται την περιοχή, «χρέος της διοίκησης είναι να τους ξεβρακώσει αφού δεν έχουμε απόκριες»!
Κατά την ίδια συνεδρίαση και στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Λάζαρος Λασκαρίδης, έθιξε δύο ακόμα ζητήματα:
-         Τη μη καταβολή δεδουλευμένων υπερωριών επί τρίμηνο, προς τους εργαζόμενους του Δήμου στο πράσινο και στη φύλαξη


-         Την ανάγκη λειτουργίας Κοινωνικού Εστιατορίου του Δήμου Καλλιθέας «τώρα στην εποχή της βαθύτατης οικονομικής κρίσης, όπως έκανε ο Δήμος Ιλίου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου