Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Λάζαρος Λασκαρίδης: Η “Παιδική Χαρά” στις παιδικές χαρές της Καλλιθέας και το… Πολυχρόνιο

Με αφορμή τα νέα επικοινωνιακά –κι αυτή τη φορά και προκλητικά- τεχνάσματα του Δήμου, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με λογικές… Παιδικής Χαράς λειτουργεί εδώ και 15 μήνες η νέα διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, κόβοντας κορδέλες σε ήδη υπάρχουσες παιδικές χαρές.



Είναι γεγονός ότι οι δύο παιδικές χαρές που επαναλειτούργησαν είχαν κλείσει από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου. Η σημερινή επαναλειτουργώντας τις, έκανε απλά τη δουλειά της. Και η δουλειά είναι καθήκον και υποχρέωση, όχι διαφημιστικό σποτ. Αυτό, εξάλλου, είναι το νόημα της λαϊκής εντολής, για όσους δεν το καταλαβαίνουν…

Παράλληλα, στα… εγκαίνια που έγιναν στην παιδική χαρά της οδού Δόξης, σύσσωμη η παρευρεθείσα διοίκηση του Δήμου άφησε τον ιερέα που είχε προσκαλέσει να ψάλλει με στεντόρεια τη φωνή το προσφιλές του Πολυχρόνιο, χωρίς –ως όφειλε- να τον διακόψει εκείνη τη στιγμή

¨Νίκας τη βασιλεύσι” σε εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας. Μάλιστα! Αυτά θέλουν, αυτά πιστεύουν, με αυτά ηδονίζονται πολιτικά!

Συμβαδίζουν δε στο πνεύμα των δυνάμεων της διαπλοκής που δια της ναυαρχίδας τους μοιράζουν απλόχερα τα απομνημονεύματα του… άνακτος “Χωρίς τίτλο”.

Την ίδια ώρα, η ίδια διοίκηση στολίζει τους εορταστικούς τοίχους των social media με αναρτήσεις στελεχών της που δραστηριοποιούνται στο χώρο των σχολείων με μπογιατίσματα και… φρου φρου στα εκπαιδευτήρια της Καλλιθέας. Λες και δεν είναι εντεταλμένοι να κάνουν τα απαραίτητα στα σχολεία. Λες και μας κάνουν χάρη…

Τους είπε κανείς ότι μέσα στα Χριστούγεννα θέλουμε να ζήσουμε το δικό μας παραμύθι; 

Ήλθε η ώρα να σοβαρευτούν, ν΄ αφήσουν τις ατυχείς επικοινωνιακές λογικές και να σκύψουν στα μεγάλα προβλήματα της Καλλιθέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου