Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: « Ήμαρτον! Πρωτοφανής αβάντα του Δήμου Καλλιθέας σε… ουζερί της πόλης»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν στην πόλη μας.

Η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, προχωρώντας σ’ ένα
απίστευτο ρεσιτάλ πελατειακών σχέσεων και εύνοιας «ημετέρων» μπαίνει συνδιοργανωτής σε εκδήλωση με… ουζερί της πόλης.

Συγκεκριμένα, τιμώντας δύο μέρες νωρίτερα την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, εκδήλωση στον πεζόδρομο του σταθμού των ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα, η οποία –όπως αναφέρεται επίσημα στην ιστοσελίδα του Δήμου- γίνεται «σε συνεργασία με το «Αμοργιανό Πέρασμα».

Πολλοί, μη γνωρίζοντες, θα θεωρούν ότι το «Αμοργιανό Πέρασμα» είναι ένα συγκρότημα ή ένας σύλλογος τοπικών παραδοσιακών χορών. Έλα όμως, που είναι ένα από τα πολλά ουζερί της πόλης, το οποίο κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Δήμος –πιθανότατα και με την οικονομική επιχορήγηση της εκδήλωσης- «αβαντάρει» κατά τρόπο προκλητικό!

Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις της πόλης αλλά και της χώρας ολόκληρης στενάζουν και η συντριπτική πλειοψηφία των Καλλιθεατών όχι μόνο βρίσκεται «εντός των τειχών» αυτό το τριήμερο αλλά δεν διαθέτει ούτε καν τα λιγοστά χρήματα της μετακίνησης για μπάνιο σε γειτονικές παραλίες, η διοίκηση του Δήμου αντί να «γεμίσει» τις μέρες αυτές με πολιτιστικές εκδηλώσεις, επιλέγει την πραγματοποίηση μόνο μίας κι αυτής ως… dealer καταστήματος της αρεσκείας της…

Μία λέξη ταιριάζει για την περιγραφή της όλης κατάστασης: Ήμαρτον!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου