Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Ανύπαρκτος ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη στην Καλλιθέα»

Ευθεία επίθεση στη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας εξαπέλυσε ο Λάζαρος Λασκαρίδης, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν τα πεπραγμένα
του «Συμπαραστάτη του Δημότη και του Καταναλωτή».
Όπως είπε ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου, ο συγκεκριμένος θεσμός δεν έχει λειτουργήσει εδώ και δύο χρόνια στην πόλη.
«Διαβάζοντας τα πεπραγμένα του Συμπαραστάτη, νόμιζα ότι σε αυτή τη θέση έχει τοποθετηθεί φιλόλογος και όχι νομικός», τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το σχετικό κείμενο αποτελεί απλά μια… έκθεση ιδεών, χωρίς ουσία, πρόταση και παρέμβαση προς όφελος των δημοτών.
Όπως υπογράμμισε ο Λάζαρος Λασκαρίδης «παρότι ο συγκεκριμένος θεσμός θα μπορούσε ν’ αποτελέσει ασπίδα προστασίας του δημότη, με την ανοχή της διοίκησης του Δήμου, το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι άφαντο στην πόλη και ο θεσμός ανύπαρκτος».

«Η επιλογή του από τη διοίκηση του Δήμου, όπως περίτρανα αποδεικνύεται έγινε με αυστηρά κομματικά κριτήρια και για την μισθοδοσία του προσώπου και μόνο», κατέληξε ο ομιλητής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου