Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Η διοίκηση του Δήμου δεν φτάνει που αδιαφορεί για την πιθανή πτώση της Καλλιθέας στη Γ’ Εθνική, αλλά παραχώρησε και κρυφά το Ελ Πάσο στον Εθνικό!»

Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λες και δεν αρκούσε το γεγονός ότι με την προκλητική αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου, η Καλλιθέα, η μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στη Γ’ Εθνική, τώρα οι «μαθητευόμενοι μάγοι» της Ματζαγριωτάκη προχώρησαν σ’ ένα νέο ατόπημα.
Εν κρυπτώ παραχώρησαν το θρυλικό «Ελ Πάσο» στον Εθνικό Πειραιώς, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ενημερώσουν ούτε την ομάδα της πόλης, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», το οποίο συνεδρίαζε απόψε.
Δεν ενδιαφέρεται η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας αν ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνθεί με δύο-τουλάχιστον- αγώνες περισσότερο το μήνα, αλλά φαίνεται ότι θα έχει τη «λύση στο τσεπάκι», με ορατό τον κίνδυνο ν’ αφαιρέσει προπονήσεις από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας! Διότι , όλες οι υποσχέσεις της προς την ομάδα μας για εξασφάλιση προπονητικού κέντρου, αποδείχθηκαν προεκλογικές εξαγγελίες και μετεκλογικές εξάρσεις…
Δεν έχουμε τίποτα με την ιστορική ομάδα του Εθνικού και ίσα-ίσα που την ευχαριστούμε που από την αποψινή της ανακοίνωση, πληροφορηθήκαμε τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας.
Απλά καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να μην προχωρά σε μυστικές συμφωνίες και να κάνει εποικοδομητικό διάλογο με τους φορείς της πόλης στα ζητήματα που τους αφορούν. Αυτά για τα επόμενα δύο χρόνια που τους απομένουν…

Όσο για την ομάδα της Καλλιθέας, θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει και πάλι, σε πείσμα του δημάρχου και του προέδρου του αθλητικού οργανισμού!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου