Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Νέες παρανομίες στη μαρίνα Καλλιθέας, με την ανοχή της διοίκησης του Δήμου. Τι συμβαίνει με τα camp;»

Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την αρχή της θητείας μας στο
Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης (τον Σεπτέμβριο θα συμπληρωθούν 3 χρόνια) έχουμε καταγγείλει το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στη μαρίνα Καλλιθέας.
Έχουμε επισημάνει με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι επί χρόνια κάποιοι επιτήδειοι εισέπρατταν, με την ανοχή διοικήσεων του Δήμου, τα χρήματα που έπρεπε να εισπράττει ο Δήμος για τον ελλιμενισμό των σκαφών.
Η σημερινή διοίκηση, φοβούμενη τη δικαστική διερεύνηση του θέματος, με το που ξεκίνησε τη θητεία της δήλωσε «για το θεαθήναι», όπως γρήγορα αποδείχτηκε, ότι θα βάλει τάξη στην περιοχή. Ανακοίνωσε δε περιτράνως ότι «σφραγίζοντας» τα εστιατόρια των Ναυταθλητικών Ομίλων που λειτουργούσαν παρανόμως στην περιοχή, έκανε την αρχή για την…εξυγίανση!
Τώρα, δύο  και πλέον χρόνια μετά και χωρίς να «έχει μπει τάξη» στην περιοχή, ο Ναυταθλητικός Όμιλος που «αλωνίζει» χρόνια εκεί κάνει καλοκαιρινό camp Ιστιοπλοΐας-Κανόε Καγιάκ, ανακοινώνοντας ότι σε αυτό στις 12 το μεσημέρι θα υπάρχει «Φαγητό στο Εστιατόριο του Ομίλου»!!!
Ποιο Εστιατόριο; Αυτό που «σφράγισε» ο Δήμος Καλλιθέας και δεν λειτουργεί; Κι όλα αυτά να γίνονται μπροστά στη…μύτη του προέδρου του (δημοτικού) Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» που κατοικοεδρεύει στην περιοχή και αποφάσισε και τη…χρηματοδότηση του εν λόγω Ομίλου με 3.000 ευρώ για διεθνή αγώνα που διοργανώνει εκεί;
Και κάτι άλλο: Πρόσφατα και εν κρυπτώ ο πρόεδρος του ΟΠΑΑ αποφάσισε τη μεταφορά του καλοκαιρινού camp του Δήμου Καλλιθέας, από την περιοχή, λόγω των έργων που θα γίνουν στην ευρύτερη έκτασή της από την Περιφέρεια Αττικής. Μετά την ανάδειξη του θέματος από την παράταξή μας (βλ. σχετικά https://torakallithea.blogspot.gr/2017/05/camp.html) αλλά και την τοποθέτηση που κάναμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Μαΐου, από την πλειοψηφία  μάς έγινε γνωστό ότι το camp του Δήμου θα λειτουργήσει φέτος στο Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής και Αθλητισμού (στο χώρο του τέως Ιπποδρόμου) και σε γειτονικά σχολεία. Προφανώς για να δουλέψει «για τα καλά» εκείνες τις μέρες η καφετέρια που διευθύνει εκεί –δίπλα στο κολυμβητήριο- εκείνος που την ανέθεσε –ως πρόεδρος του ΟΠΑΑ- στον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη και που από τον β’ γύρο των τελευταίων εκλογών συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές του κ. Κάρναβου!
Ένα είναι το μήνυμα με όλες αυτές τις καταστάσεις: Τόσο η  Καλλιθέα του τότε (με το πάρτι των Ναυταθλητικών Ομίλων) όσο και η Καλλιθέα του σήμερα –με τα «έργα και ημέρες» της διοίκησης Κάρναβου, από την επομένη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών θα περάσουν στην ιστορία!

Το αύριο της πόλης, η αγωνία των δεκάδων χιλιάδων κατοίκων της, δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Είμαστε έτοιμοι ν’ αλλάξουμε την πόλη και θα το κάνουμε από το επόμενο πρωί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου