Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Βούλα Κοσμίδου*: "Για να γίνει η Καλλιθέα η πόλη που αξίζει να ζούμε"


Γεννήθηκα και ζω στην Καλλιθέα. Ανήκω στην «τυχερή ομάδα» των ανθρώπων που αγωνίζονται καθημερινά, με γνώμονα την ευαισθησία, την αγάπη,
τον αλτρουισμό και την υπευθυνότητα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους, να ζουν με αξιοπρέπεια..
Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο «Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών». Πτυχιούχος Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας, εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πειραιά και τα τελευταία χρόνια ως διευθύντρια.
Μητέρα τριών (3) παιδιών, παντρεμένη με τον Αξιωματικό (ε.α.) του Λιμενικού Σώματος Νάσο Πρέντζα.

Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών με συλλόγους γονέων και είμαι η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.
Μέλος  Δ. Σ.  της Αδελφότητος Ποντίων «Παναγία Γουμερά».
Μέλος Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καλλιθέας.
Αν. Μέλος Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καλλιθέας.
Μέλος Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σταθμός».
Ενημερώνομαι ως παρατηρήτρια της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης», από το 2014 για τα θέματα της Ποιότητας Ζωής και της Δ.Α.Ε.Κ. (ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) στο Δήμο Καλλιθέας.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολλούς από τους στόχους μου, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική μου ζωή δηλώνω έτοιμη να συνεχίσω να προσφέρω και να αγωνιστώ για την τοπική κοινωνία της πόλης όπου ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι σκληρές οικονομικές συνθήκες και τα βιοτικά προβλήματα καθιστούν αναγκαία την ενεργό δράση, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά, την ελπίδα, το όραμα και τις νέες προτάσεις και προοπτικές.

Ζώντας καθημερινά στην πόλη μας, παραμένω ενήμερη για τα προβλήματά της και γι’ αυτό αποφάσισα να παλέψω ανιδιοτελώς για την Καλλιθέα μας, με εντιμότητα, έμπνευση, ευαισθησία, με σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα, αλλά πάνω απ' όλα με αγάπη και υπευθυνότητα. Για τον λόγο αυτό έχω να προτείνω καινοτόμες αλλά και υλοποιήσιμες ιδέες, για να γίνει η Καλλιθέα μας, η πόλη όπου όλοι θέλουμε να ζούμε και αξίζει να ζούμε. 

Το 2014 ξεκινήσαμε μια «χούφτα» άνθρωποι μαζί με τον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη ως υποψήφιο Δήμαρχο  της παράταξής μας, με γνώμονα την ειλικρίνεια, την εντιμότητα την ευθύνη και στόχο ένα καλύτερο και ευοίωνο μέλλον για το Δήμο Καλλιθέας. Μέσα από σύγχρονες και υλοποιήσιμες προτάσεις, πάντα σε συνθήκες δημοκρατικής διαφάνειας, επιθυμούμε να αλλάξουμε ουσιαστικά σε βασικούς τομείς του Δήμου για την πρόοδο, την υγεία, την παιδεία, το ανθρωπογενές περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, δίνοντας πνοή και προοπτική ανάπτυξης στο Δήμο Καλλιθέας.

Σ’ αυτή τη δύσκολη αλλά όμορφη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, προσφέρω και αγωνίζομαι για την Πόλη μας απέναντι σε οτιδήποτε την πληγώνει και θα κάνω τα πάντα για να αλλάξει για όλους εμάς και κυρίως για τη νέα γενιά. 
Δίνω την υπόσχεση αυτή από καρδιάς !

Η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά νιώθω έτοιμη ότι μπορώ να προσφέρω για την καθημερινότητα που μας αξίζει !

* Η Βούλα Κοσμίδου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη "ΤΩΡΑ Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου