Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του Λάζαρου Λασκαρίδη στη Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας, προτάσεις για την αναβάθμισή της


Αντιπροσωπεία του ΤΩΡΑ Καλλιθέα, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιο δήμαρχο Λάζαρο Λασκαρίδη, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Ανατολή Δημητροπούλου,
Περικλή Καπετανόπουλο, Βούλα Κοσμίδου, Λευτέρη Μιχαηλίδη, Πέτρο Παριανό, Ειρήνη Τζιλίνη καθώς και την υποψήφια κοινοτική σύμβουλο Νατάσα Ασλανίδου επισκέφτηκε τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας.
Συνομίλησαν με τον μαέστρο Αντώνη Βαβυλουσάκη και τα στελέχη της Φιλαρμονικής και από πλευράς του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, έγιναν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες επισημάνσεις:
-Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας αποτελεί τη ναυαρχίδα του Πολιτισμού στην πόλη και δεν πρέπει ν’ αναλώνεται σε τυπικές δραστηριότητες, οι οποίες δεν αναδεικνύουν τον καλλιτεχνικό της ρόλο. Αντ’ αυτών, όπως υπογράμμισε, πρέπει να δίδει 12 συναυλίες το χρόνο, οι οποίες θα συνθέτουν μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, με κορυφαία αυτή της 1ης Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο
-Είναι απαραίτητο όλα τα στελέχη της Φιλαρμονικής να γίνουν πλήρους απασχόλησης
-Προβάλει ως άμεση ανάγκη η αναβάθμιση του χώρου που στεγάζεται η Φιλαρμονική ή η μετεγκατάστασή της
Παράλληλα, ο Λάζαρος Λασκαρίδης στάθηκε στο γεγονός ότι η παράταξή του ήταν η μόνη που στήριξε τον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας (ανάμεσα στους οποίους ήταν και αρκετοί της Φιλαρμονικής) για απόδοση αναδρομικά του δώρου Χριστουγέννων μετά την πρωτόδικη δικαίωσή τους, τη στιγμή που όχι μόνο όλοι της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης ψήφιζαν «κατά».
Εξάλλου, ανέφερε ότι η παράταξη ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ είναι η μόνη που έχει στο πρόγραμμά της (και αποτύπωσε και στο φυλλάδιό της) την αναβάθμιση της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Τέλος, ανέπτυξε το συνολικό του πρόγραμμα, λέγοντας ότι σε αυτό οι προτεραιότητες είναι η Κοινωνική Πολιτική και ο Πολιτισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου