Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Λασκαρίδης προς διοίκηση Δήμου Καλλιθέας: «Κόψτε την πλάκα»

Με αφορμή… παρατράγουδα που σημειώθηκαν στη χθεσινοβραδινή συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλλιθέας στο κινηματοθέατρο Καλυψώ, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας αποτελεί στολίδι για την πόλη. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της αποδεικνύει περίτρανα ότι η ποιότητά της ξεπερνά τα όρια της Καλλιθέας κι ενδεχομένως και της χώρας. Χρέος όλων μας είναι όχι μόνο να διαφυλάξουμε το έργο και το κύρος της αλλά και να τα διευρύνουμε.

Αντ΄ αυτών η διοίκηση του Δήμου, αμαύρωσε τη δημόσια παρουσία της Φιλαρμονικής, στην εκδήλωση για την τρίτη ηλικία, το βράδυ της Τετάρτης. Μετέτρεψε την εξαιρετική συναυλία σε πασαρέλα θεσμικών στελεχών της που πήραν το λόγο μόνο και μόνο για να… ευλογήσουν τα γένια τους!

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης ανέβηκαν στο βήμα όχι ένα και δύο αλλά τρία (!) συνολικά στελέχη της για να πουν άλλα αντί… άλλων:

- Το πρώτο για να ενημερώσει το κοινό ότι η σημερινή διοίκηση μεριμνά για ν’ αποκτήσουν νέες στολές οι της Φιλαρμονικής…

- Το δεύτερο για να πει, μεταξύ άλλων, πόσο… ακούραστο είναι το πρώτο

- Το τρίτο για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους επειδή “στηρίζουν τον συνδυασμό μας” και πως “ο συνδυασμός αυτός θ΄ αλλάξει πραγματικά την Καλλιθέα” αφού έχει αρχηγό “ένα παλικάρι από τα λίγα”…

Σεβόμαστε την έλλειψη εμπειρίας τους σε ανάληψη δημοσίων θέσεων κοινωνικής ευθύνης αλλά 15 μήνες που κρατούν τις τύχες του Δήμου Καλλιθέας στα χέρια τους είναι αρκετοί για να αφιππεύσουν την κάλαμο του αρχικού ενθουσιασμού για τα αξιώματά τους.

Η παράταξή μας δηλώνει δημόσια ότι στο μέλλον θα καταγγείλει επί τόπου τέτοιου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές που αμαυρώνουν εκδηλώσεις που γίνονται με χρήματα του λαού της Καλλιθέας. 

Στο κάτω-κάτω της γραφής να καταλάβουν ότι έλαβαν τη λαϊκή εντολή για να κάνουν τη δουλειά τους κι όχι το… κομμάτι τους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου