Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Καλλιθέας: Πράσινο Ταμείο και… πράσινα άλογα

Της ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΧΑΛΑΣΤΑΝΗ *

Ημέρες προϋπολογισμού οι τελευταίες, σε επίπεδο εθνικό αλλά και τοπικό. Μελετώντας τον προϋπολογισμό του Δήμου, βρίσκεσαι μπροστά σε ισοσκελισμένα μεν νούμερα μεταξύ εσόδων-εξόδων, χωρίς δε να αποτελεί αυτό από μόνο του εγγύηση επιτυχίας.
Έσοδα που υπολογίζονται εδώ και χρόνια να εισπραχθούν, αλλά ποτέ δεν εισπράττονται

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Λασκαρίδης προς διοίκηση Δήμου Καλλιθέας: «Κόψτε την πλάκα»

Με αφορμή… παρατράγουδα που σημειώθηκαν στη χθεσινοβραδινή συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλλιθέας στο κινηματοθέατρο Καλυψώ, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ενημερωτική επίσκεψη στο ΠΕΝ

Ενημερωτική επίσκεψη στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, αντιπροσωπεία του ΤΩΡΑ Καλλιθέα, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης, δημοτικό σύμβουλο Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Βούλα Κοσμίδου, Απόστολο Σκαρλέτο, Ειρήνη

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Λασκαρίδης προς διοίκηση Δήμου: Μειώστε τα υπέρογκα δημοτικά τέλη στην Καλλιθέα

Δραστική μείωση των δημοτικών τελών, ζήτησε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης.

Κατήγγειλε την πολιτική της σημερινής διοίκησης του Δήμου, που –όπως και η προηγούμενη- δεν αντιλαμβάνεται την οξύτατη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουν οι δημότες την τελευταία πενταετία και… πανηγυρίζει επειδή κρατά σταθερά