Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Λένε ψέματα! Υποσχέθηκαν ότι οι Καλλιθεάτες θα κάνουν δωρεάν χρήση του Κολυμβητηρίου για τον Αύγουστο και δεν το τήρησαν»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πέρσι, τέτοια μέρα, την 1η Αυγούστου, είχαμε ζητήσει
δημόσια από τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, να μιμηθεί το παράδειγμα άλλων Δήμων και να επιτρέψει στους πολίτες να κάνουν δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου γι’ αυτό το μήνα.
Οι λόγοι είναι εμφανείς: Όλο και λιγότεροι Καλλιθεάτες κάθε χρόνο, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές, λόγω της βαρύτατης οικονομικής κρίσης ή περιορίζονται σε ελάχιστες μόνο μέρες και τις υπόλοιπες τις περνούν στην πόλη.
Η δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου για τον Αύγουστο και μόνο, θ’ αποτελούσε μια ανάσα δροσιάς για τους κατοίκους.
Τότε η διοίκηση του Δήμου δεν απάντησε αλλά στην κοπή της πίτας του Κολυμβητηρίου, το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου 2016, τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», ανακοίνωσαν επίσημα ότι υιοθετούν εν μέρει την πρόταση της παράταξής μας και για ένα δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θ’ ανοίξουν δωρεάν για όλους οι πύλες του.
Εισήλθαμε ήδη στον Αύγουστο και δεν ανακοινώθηκε τίποτα. Μια λέξη τα περιγράφει όλα: Ψέματα!».
Υπενθυμίζεται ότι στην προ έτους δήλωσή του, ο Λάζαρος Λασκαρίδης, είχε επισημάνει τα εξής:
«…προτείνουμε κάτι εντελώς ανέξοδο: Να ανοίξουν οι πύλες του κολυμβητηρίου στο χώρο του τέως ιπποδρόμου και να προσφερθεί δωρεάν η χρήση του στους πολίτες.
Το ίδιο ακριβώς κάνουν και Δήμοι που οι κάτοικοί τους ανήκουν σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα, όπως του Αμαρουσίου. Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, ν’ ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα, που στο κάτω-κάτω της γραφής εκπορεύεται από μια διοίκηση που έχει τις ίδιες πολιτικές καταβολές μ’ εκείνη και αποτελεί την κεντρική επιλογή της για την Αυτοδιοίκηση!
Δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου για τον Αύγουστο από τους κατοίκους του αποφάσισε κι οι Δήμοι Λυκόβρυσης-Πεύκης και Γέρακα ενώ ακολουθούν άμεσα κι άλλοι.

Η Καλλιθέα θα είναι και πάλι απούσα από την προσφορά  προς τους κατοίκους της, που αν μη τι άλλο πληρώνουν υψηλά Δημοτικά Τέλη;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου