Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Το σκάνδαλο των παράνομων ενοικιάσεων στον Δήμο Καλλιθέας και η «εκλεκτή» της διοίκησης»Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας εξακολουθεί να παρανομεί ενοικιάζοντας κτίρια με την τυπική πρόφαση «για ανάγκες υπηρεσιών του Δήμου» ενώ τα αποδίδει σε συλλόγους για να
στεγάζονται, πληρώνοντάς τους συγχρόνως τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ. Αυτούς για τους οποίους μοχθούν κάθε μήνα τα Καλλιθεάτικα νοικοκυριά…
Η παράταξή μας, η οποία από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο κατήγγειλε το γεγονός, πληροφορήθηκε και κάτι ακόμα πιο εξωφρενικό: Ένα από τα κτίρια αυτά ανήκει σε κορυφαία (μη αιρετή) παράγοντα της διοίκησης, η οποία πρωταγωνιστεί σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις και είναι ουσιαστικά το πρόσωπο που κινεί τα νήματα στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος». Ακόμα και στις μετακινήσεις του διδακτικού προσωπικού των παιδικών σταθμών!
«Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», δηλαδή, που λέει κι ο σοφός λαός μας…
Το κτίριο αυτό διατίθεται δωρεάν στην «Εστία Καλλιθέας», τη δραστηριότητα της οποίας ουδείς γνωρίζει στην πόλη και, όπως μάθαμε, έγινε ανανέωση του μισθωτηρίου για 5 χρόνια!
Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας να σταματήσει άμεσα τις παρανομίες και το «βόλεμα», με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, των κομματικών στελεχών της  πλειοψηφούσας παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου