Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Να γιατί ο Δήμος Καλλιθέας γιορτάζει τα Θεοφάνεια στην ξηρά κι όχι στη θάλασσα της πόλης


Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο…κολυμβητήριο του Δήμου κι όχι στη θάλασσα θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Καλλιθέα, κατά την ημέρα των Θεοφανείων. Κι αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά! Η επιλογή δεν είναι
τυχαία. Η διοίκηση του Δήμου προχώρησε στην αλλαγή του τόπου, με πρόσχημα τα έργα που γίνονται από την Περιφέρεια Αττικής στην παραθαλάσσια περιοχή της πόλης. Παρότι, η δίοδος προς την παραλία της πόλης είναι ανοικτή.
Η διοίκηση έλαβε αυτή την απόφαση, δήθεν για να μην ταλαιπωρηθεί το πλήθος. Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού. Μετέθεσε τον τόπο διεξαγωγής της τελετής για να «αβαντάρει» το αναψυκτήριο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κολυμβητήριο. Πρόκειται για το αναψυκτήριο που διευθύνει σημαντικός παράγοντας της προηγούμενης διοίκησης και πολιτικός φίλος της σημερινής!
Γι’ αυτό άλλωστε, η σημερινή διοίκηση, από τότε που ανέλαβε τις τύχες του Δήμου, μετέθεσε και τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας στο χώρο του κολυμβητηρίου…
Με τη σημερινή διοίκηση ο Δήμος Καλλιθέας κατάφερε την παγκόσμια πρωτοτυπία: Να διαθέτει θάλασσα και να γιορτάζει τα Θεοφάνεια στην ξηρά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου