Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης για την τραγική απώλεια της ζωής των δύο γυναικών στις Τζιτζιφιές

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, με αφορμή το δραματικό γεγονός της απώλειας της ζωής δύο γυναικών από την καταστροφική
πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειο της  Στέγης Γερόντων του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Τζιτζιφιών-Καλλιθέας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μπροστά στο ανθρώπινο δράμα στεκόμαστε με θλίψη, δέος αλλά και περισυλλογή.
Αυτό που συνέβη σήμερα στα όρια του Δήμου μας, πρέπει να μας αφυπνίσει όλους: Τη διοίκηση του Δήμου, την ηγεσία της Εκκλησίας κι όλους τους πολίτες.
Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι είναι επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας σύγχρονων κοινωνικών δομών, που θα θωρακίζουν τους αποδέκτες τους.
Το σήμερα και το αύριο δεν οικοδομούνται μόνο με φιλανθρωπίες αλλά –κυρίως- με στέρεες αποφάσεις για την κοινωνία και τους πολίτες της. Επιτέλους, οι προαναφερθέντες φορείς, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι απαραίτητο  να δράσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Για τους ανθρώπους που είναι μόνοι κι έχουν ανάγκη ειδικής φροντίδας, πρέπει ν’ ανοίξει ένα παράθυρο στο φως κι όχι να καταδικάζονται να ζουν και να κινδυνεύουν καθημερινά σε υπόγεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου