Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Λάζαρο Λασκαρίδη, ο καθηγητής Μηχανολογίας Ηλίας Καλλιτσουνάκης




Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΤΩΡΑ Καλλιθέα του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, θα είναι ο Ηλίας Καλλιτσουνάκης.
Γέννημα-θρέμμα Καλλιθεάτης, Κρητικής
καταγωγής, μεγάλωσε στην περιοχή της Χαροκόπου κι εξακολουθεί να κατοικεί στη Βόρεια Καλλιθέα, αποφοίτησε από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, το 9ο Γυμνάσιο Καλλιθέας και τη Σιβιτανίδειο.

Στη συνέχεια σπούδασε και αποφοίτησε από το ΤΕΙ Μηχανολογίας Σερρών και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Μηχανολογίας και άλλων μηχανολογικών μαθημάτων στο 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης.

Έχει εργαστεί, επίσης, ως καθηγητής στη Σιβιτανίδειο (επί 6 χρόνια), στο ΕΠΑΛ Ταύρου, στο ΕΠΑΛ Αποκορώνου, στο 2ο ΓΕΛ Γαλατσίου, στο 27ο Γυμνάσιο Αθηνών, στο 61ο Γυμνάσιο Αθηνών και στα ΕΠΑΣ Σαλαμίνας.

Είναι νυμφευμένος με τη Νικολέττα Γεωργιοπούλου (δασκάλα στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά), με την οποία έχουν δύο κόρες- μαθήτριες του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.




Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον Ηλία Καλλιτσουνάκη, άνθρωπο δραστήριο σε όλα, έχουμε κοινό όραμα για την πόλη. Προχωράμε μαζί, με θέσεις και προτάσεις για μια Καλλιθέα φιλική προς τους κατοίκους της, δημιουργική και αντάξια του ονόματός της».

1 σχόλιο: