Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ανδρομάχη Αρβανίτη*: «Ξεκινώντας από την πόλη μας φέρνουμε την αλλαγή στον κόσμο»


Με την εισαγωγή  στο Πανεπιστήμιο για κάποιους, ίσως και πιο νωρίς ή πιο μετά, αρχίζει η διαδικασία της πολιτικοποίησης, μια διαδικασία που σου προσφέρει πλέον την ικανότητα να αναγνωρίζεις την
κοινωνική πραγματικότητα και να παίρνεις θέση όσον αφορά αυτή.
Μέσω αυτής, άρχισα να αναπτύσσω σταδιακά συνείδηση όσον αφορά τα πολιτικά τεκταινόμενα και συνεπώς την ύπαρξη κοινωνικών προβλημάτων, τα οποία άρχισα να εντοπίζω πλέον στην καθημερινότητα μου. Η συνειδητοποίηση αυτή με έκανε να αποφασίσω πως δεν αρκεί απλώς να γνωρίζω ή να κάνω θεωρητικές συζητήσεις πάνω σε αυτά -όλοι μας ισχυριζόμαστε πως το σύστημα είναι «σάπιο» και τείνουμε συνεχώς να το επικρίνουμε αλλά εν τέλει κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε; 
Στην Καλλιθέα ζω εδώ και 18 χρόνια, δηλαδή από τη στιγμή που γεννήθηκα και έπειτα. Η πόλη αυτή για εμένα σήμαινε πάντα κάτι το οικείο αλλά ανέκαθεν βρισκόμουν σε θέση να αναγνωρίσω ορισμένα ψεγάδια της. 
Πλέον, ωστόσο, μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, μπορώ να συμβάλλω ενεργά στην καταπολέμηση ζητημάτων που ταλανίζουν τους περισσότερους από εμάς και να συμβάλλω στη διαμόρφωση μιας νέας Καλλιθέας μέσω των δημοτικών εκλογών.
Στηρίζοντας τον Λάζαρο Λασκαρίδη και κατεβαίνοντας με την παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» μου προσφέρεται η δυνατότητα να φέρω την αλλαγή που θέλω στον κόσμο, ξεκινώντας από την πόλη μου.

*Η Ανδρομάχη Αρβανίτη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου