Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Καταγγελία για τα σημερινά συμβάντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας‏

Ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόλυτη λογική της επικοινωνίας κι όχι της ουσίας που

διέπει τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, έχει αρχίσει πλέον και γίνεται επικίνδυνη. Με την ανοχή της, έγινε ανοικτά τηλεοπτικό παιχνίδι με τον ανθρώπινο πόνο. 

Σε μια προσπάθεια να προβάλλει το… έργο της –που αν μη τι άλλο πρόκειται για θεσμοθετημένες από ετών δράσεις του Δήμου- κάλεσε (έχουμε τη σχετική επαγγελματική γνώση για το γεγονός) συνεργείο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού για να παρουσιάσει τις αιτήσεις που κατέθεταν Καλλιθεάτισσες και Καλλιθεάτες για τις παροχές του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αδηφάγος τηλεόραση-διαχρονικός έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, έπαιζε “φόρα παρτίδα” τα πρόσωπα των αιτούντων, σήμερα το πρωί, σε ζωντανή σύνδεση!

Και δεν βρέθηκε ένας αρμόδιος του Δήμου να τους σταματήσει…

Με αφορμή αυτό το δραματικό γεγονός, η παράταξή μας έχει να επισημάνει ότι η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας δεν φρόντισε να ενημερώσει έγκαιρα το σύνολο των δημοτών για τα κοινωνικά προγράμματα, με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση αυτών μόνο οι “ημέτεροι” και οι υποψιασμένοι…

Γιατί ενημέρωση μόνο από την ιστοσελίδα του Δήμου, δεν γίνεται. Ειδικά όταν η πλειοψηφία των δημοτών διαθέτει internet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αντ’ αυτών επιδίδεται σε διαφημίσεις φιέστας αξίας 19.000 ευρώ, στην οποία συμμετείχαν μόλις 150 άτομα, και σε αντίστοιχους αντιθεσμικούς δημόσιους απολογισμούς, με τη σφραγίδα του Δήμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου