Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Καλλιθεάτες ξεσηκωθείτε, δεν θα γίνει δικαστήριο το γήπεδο του beach volley στην παραλία της πόλης»


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενωμένοι οι πολίτες και οι φορείς της Καλλιθέας θα δώσουν μαζικά και
αποφασιστικά την απάντησή τους στην πρόθεση-απόφαση της πολιτείας να μετατρέψει το γήπεδο του beach volley, που βρίσκεται στην παραλία της πόλης μας, σε κλειστό χώρο διεξαγωγής των μεγάλων δικών.

Δυστυχώς, η σημερινή κυβέρνηση υιοθετώντας την αντίληψη των προκατόχων της, προχωρά στην απόλυτη τσιμεντοποίηση της παραλίας, αντί να ασχοληθεί με τη σωρεία παρανομιών που εντοπίζονται εκεί και οι οποίες θα αντιμετωπίζονταν μόνο αν εκχωρούσε το σύνολο του χώρου στην α’ βάθμια Αυτοδιοίκηση.

Είναι σαφές ότι το παραμικρό σχέδιο τσιμεντοποίησης δεν θα περάσει. Αυτό αποτελεί απόφαση των κατοίκων της πόλης γιατί η παραλία της Καλλιθέας ανήκει στις Καλλιθεάτισσες και στους Καλλιθεάτες. Στο σήμερα και στο αύριο του τόπου μας.

Με το ενωτικό και αποφασιστικό πνεύμα, θα προσέλθει η παράταξη ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ στην αυριανή (Κυριακή 7 μ.μ.) έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου