Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Δύο χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές, η Καλλιθέα… Στενάζει»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δύο χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και η κατάσταση σε αυτή την πόλη δείχνει να βρίσκεται εκτός ελέγχου. Η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας που προέκυψε
μία εβδομάδα μετά από τότε (κατά το β’ γύρο) κι ανέλαβε τα καθήκοντά της την 1η Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς, αρέσκεται στο να επιδίδεται σε δημόσιες σχέσεις, στο να διαφημίζει ακόμα και τα αυτονόητα (π.χ. την τοποθέτηση νέου ταρτάν σε παιδική χαρά) και στο ν’ αδιαφορεί πλήρως για τη χειμαζόμενη οικονομικά κοινωνία της Καλλιθέας.
Λειτουργώντας μ’ έναν ιδεολογικό μανδύα σκληρού νεοφιλελευθερισμού, μπολιασμένου με γερές δόσεις λαϊκισμού, αρνείται να λειτουργήσει στον Δήμο τις απαραίτητες εκείνες δομές (κοινωνικό φροντιστήριο, κοινωνικό εστιατόριο, απασχόληση ανέργων) που θ’ ανακουφίσουν τις Καλλιθεάτισσες και τους Καλλιθεάτες σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, και την ίδια ώρα:
-Η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας είναι χειρότερη από ποτέ -Η παρανομία βασιλεύει σε όλα τα πεζοδρόμια κεντρικών αρτηριών της πόλης από τις καταλήψεις των χώρων από τραπεζοκαθίσματα, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η διέλευση πολιτών
-Ακολουθεί πελατειακή πολιτική με πρόσωπα της επιρροής της, τοποθετώντας τα «από το παράθυρο» σε έμμισθες θέσεις και διοικεί τομείς του Δήμου, με καθεστώς αδιαφάνειας.
Η παράταξή μας ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, πρωτοεμφανιζόμενη προ διετίας στα εκλογικά δρώμενα της πόλης, δίνει σκληρές μάχες στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά βρίσκεται και σε κάθε γειτονιά, δίπλα στους ανθρώπους του τίμιου μόχθου και τα προβλήματά τους. Καταγγέλει το σήμερα και σχεδιάζει σε γερές βάσεις το ελπιδοφόρο αύριο. Με όνειρο και όραμα, με ουσία και προοπτική»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου