Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η διοίκηση του Δήμου ταλαιπωρεί γονείς και παιδιά με το camp

Aπό τη δημοτική παράταξη ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με μεγάλη έκπληξη από το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαΐου άρχισαν να
ενημερώνονται οι γονείς που ενδιαφέρονται να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους στο καλοκαιρινό camp του Δήμου Καλλιθέας ότι οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 31 Μαΐου. Η ενημέρωση ήρθε διαδικτυακά μέσα από τη σελίδα του Δήμου και του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και άθλησης, με αποτέλεσμα το σύνολο των ενδιαφερομένων να ενημερώνεται από στόμα σε στόμα ή στην καλύτερη περίπτωση μέσα από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.
Η μία και μόνη εργάσιμη μέρα κατά συνέπεια που μεσολαβεί, είναι η Δευτέρα και όλα τα έγγραφα πρέπει να συγκεντρωθούν από όλους για να είναι έτοιμοι την Τρίτη να υποβάλλουν αίτηση με σειρά προτεραιότητας. Η ταλαιπωρία είναι δεδομένη λαμβάνοντας υπόψιν το ξαφνικό του θέματος καθώς και το ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής φέτος πρέπει να τρέχεις το λιγότερο τρεις ημέρες μεταξύ υπηρεσιών, γιατρών, αθλητικών κέντρων, τραπεζών και ξανά πίσω στα αθλητικά κέντρα. Φυσικά να αναφέρουμε ότι την ημέρα εγγραφής, παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, όπως όλοι γνωρίζουν συμπληρώνονται και οι εγγραφές λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.
Η έκπληξη και η απορία όλων έγινε μεγαλύτερη όταν σήμερα περνώντας μπροστά από τα σημεία του Δήμου που αναρτώνται τα ενημερωτικά πανό καλούν τον κόσμο για εγγραφές σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου. Είναι άξιο απορίας πραγματικά, πόσα μαζεμένα λάθη και αστοχίες μπορούν να γίνουν για μία διοργάνωση (πριν καν ξεκινήσει) όπου το σύνολο των οικογενειών αναμένει κάθε χρόνο σαν μοναδική διέξοδο απασχόλησης των παιδιών του μετά τη λήξη των σχολείων, παραβλέποντας κιόλας τις πολλές ατέλειες του προγράμματος και γνωρίζοντας ότι οι εγγραφές γίνονταν πάντα μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου