Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Τι πρέπει να κάνει ο Δήμος Καλλιθέας για την ομάδα της πόλης»

Αντιπροσωπεία του ΤΩΡΑ Καλλιθέα, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης, δημοτικό σύμβουλο Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Πάνο Ιωσηφίδη, Νάσο Πρέντζα και Φωτεινή Χαλαστάνη (μέλος του
Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»)
έδωσε, το μεσημέρι, το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της ΠΑΕ Καλλιθέα, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να εκφράσει την αγωνία της για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που περνά η ομάδα, η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής ως πρωταγωνίστρια στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Παίρνοντας το λόγο στη σχετική διαδικασία –κι αφού πρώτα η διοίκηση της ΠΑΕ κατήγγειλε ότι η σημερινή ηγεσία του Δήμου έχει αθετήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της απέναντι στην ομάδα- ο Λάζαρος Λασκαρίδης, υπογράμμισε:

«Στην εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αποτελεί μεγάλο ρίσκο για έναν Δήμο να μπει μέτοχος σε ομάδα. Όμως, όταν μια ομάδα είναι ταυτισμένη με μια πόλη, είναι υποχρέωσή του να τεθεί σημαιοφόρος-με άλλα μέσα- στην προσπάθεια για τη σωτηρία της. Και η ομάδα αυτή, όπως μας ενημέρωσε η διοίκησή της, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν και δεν μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον της».

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να ενισχύονται παράνομα από τον Δήμο, άλλοι σύλλογοι, στο πλαίσιο των πελατειακών σχέσεων με τα μέλη τους, και η ομάδα που με το όνομά της διαφημίζει την πόλη, να παραμένει αβοήθητη».

Στο πλαίσιο αυτό έκανε την πρόταση και για οικονομική ενίσχυσή της, από πλευράς Δήμου, μέσω του Γ.Σ. Καλλιθέα αλλά και να προχωρήσει στις απαραίτητες εκείνες επικοινωνιακές πρωτοβουλίες που θα τονώσουν την ομάδα.

Για παράδειγμα, πρότεινε να προχωρήσει ο Δήμος σε τηλεοπτική καμπάνια, καλώντας τους πολίτες της Καλλιθέας να προμηθευτούν το κόστους 50 ευρώ ετήσιο Εισιτήριο Διαρκείας της ομάδας, να διοργανώσει μεγάλη συναυλία στο δημοτικό στάδιο για την ενίσχυσή της και να λύσει σε ικανό χρονικό διάστημα το θέμα του προπονητικού της κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου