Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Πρωταγωνιστής των εξελίξεων το γονεϊκό κίνημα»

Με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, συναντήθηκε η δημοτική παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα και μικρά θέματα που
απασχολούν το γονεϊκό κίνημα της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της δίωρης συζήτησης, ο επικεφαλής του ΤΩΡΑ Καλλιθέα
Λάζαρος Λασκαρίδης, τόνισε ότι «σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το γονεϊκό κίνημα καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, διεκδικώντας από τον Δήμο και την Πολιτεία τις απαραίτητες εκείνες δομές που θα ελαφρύνουν οικονομικά τα νοικοκυριά».
Κι ανέφερε ως παράδειγμα τη σύσταση Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που αποτελεί πάγια θέση της παράταξής του αλλά έχει απορριφθεί από τη διοίκηση του Δήμου.

Από την πλευρά της Ένωσης Γονέων συμμετείχαν στη συνάντηση ο πρόεδρος Παναγιώτης Ντάβαρης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Σαντάς, η γενική γραμματέας Αναστασία Παπαθανασίου, η ειδική γραμματέας Νατάσσα Σεφαλίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Λεωνίδας Μύαρης και Αλέξης Παπασωτηρίου κι από το «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», εκτός από τον Λάζαρο Λασκαρίδη, τα στελέχη της παράταξης Βούλα Κοσμίδου (αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων), Νάσος Πρέντζας, Ειρήνη Τζιλίνη και Φωτεινή Χαλαστάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου