Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Εφικτές λύσεις και πράξεις με ορατά αποτελέσματα

Του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

Όσοι με γνωρίζετε σε προσωπικό επίπεδο , ίσως παραξενευτείτε απ την απόφαση μου να συμμετέχω ενεργά στα δημοτικά δρώμενα.
Όμως νομίζω ότι περισσότερο από κάθε άλλη φορά  σε επίπεδο δήμων –γειτονιάς πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.
Η γειτονιά μας , δεν χρειάζεται κόμματα και κομματικούς υποψηφίους , χρειάζεται  ανθρώπους με γνώση , εμπειρία επαγγελματική , χωρίς ιδιοτέλεια,
που να την αγαπούν και να θέλουν
να την κάνουν καλύτερη , λειτουργικότερη , ασφαλέστερη.
Δεν χρειάζονται μακρόπνοα και μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά λύσεις εφικτές και πράξεις με ορατά αποτελέσματα .Ας κάνουμε την καθημερινότητα μας τουλάχιστον καλύτερη .
Δεν νιώθω πια περήφανος που μένω σ αυτή την πόλη και θέλω αν μπορώ και εγώ με τις γνώσεις μου και την επαγγελματική μου εμπειρία να βοηθήσω σ αυτό.
Λόγω της πολύχρονης επαγγελματικής μου δραστηριότητας στην Καλλιθέα , έχω ολοκληρωμένη άποψη για τα προβλήματα του Δήμου μας , τόσο σε επίπεδο πολιτών , όσο και για τα προβλήματα των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην πόλη μας.
Αποφάσισα να συμμετέχω  , με τις μικρές μου δυνάμεις , σ' αυτή την προσπάθεια του ΤΩΡΑ Καλλιθέα για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λόγο:
ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΑΓΑΠΟΥΝ  ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
Σας θέλουμε συμμέτοχους γιατί όλοι μας  θέλουμε να γίνει η Καλλιθέα μας καλύτερη.
Σε ότι με αφορά , το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω σ αυτή την κατεύθυνση με όλες μου τις δυνάμεις  , με μόνο κίνητρο την αγάπη μου για την πόλη που ζω εδώ και 43 χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Κυριε Λασκαριδη ,αν κ σας εχω ζητησει πολλες φορες,να διαγραφει το αρθρο μου , απ το blog του συνδυασμου σας ,μια που εχω αποχωρησει με δικη μου πρωτοβουλια εδω κ 3 μηνες , δεν το εχετε πραξει.
    Αν δεν το πραξετε αμεσα , θα αναγκαστω να στραφω εναντιον σας δικαστικα..
    Κριμα για την απαραδεκτη συμπεριφορα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή